Foremki aluminiowe są uniwersalnym opakowaniem do żywności. Produkowane są ze specjalnej jakości folii aluminiowej, dostosowanej do kontaktu z żywnością.Foremki z folii aluminiowej są opakowaniami jednorazowego użytku. Są to opakowania bardzo lekkie, sztywne i chronią delikatne artykuły spożywcze przed deformacją. Stosowane są do wypieku i pakowania wyrobów mięsnych, cukierniczych itp....
Foremki aluminiowe są uniwersalnym opakowaniem do żywności. Produkowane są ze specjalnej jakości folii aluminiowej, dostosowanej do kontaktu z żywnością.Foremki z folii aluminiowej są opakowaniami jednorazowego użytku. Są to opakowania bardzo lekkie, sztywne i chronią delikatne artykuły spożywcze przed deformacją. Stosowane są do wypieku i pakowania wyrobów mięsnych, cukierniczych itp....
Foremki aluminiowe są uniwersalnym opakowaniem do żywności. Produkowane są ze specjalnej jakości folii aluminiowej, dostosowanej do kontaktu z żywnością.Foremki z folii aluminiowej są opakowaniami jednorazowego użytku. Są to opakowania bardzo lekkie, sztywne i chronią delikatne artykuły spożywcze przed deformacją. Stosowane są do wypieku i pakowania wyrobów mięsnych, cukierniczych itp....
Foremki aluminiowe są uniwersalnym opakowaniem do żywności. Produkowane są ze specjalnej jakości folii aluminiowej, dostosowanej do kontaktu z żywnością.Foremki z folii aluminiowej są opakowaniami jednorazowego użytku. Są to opakowania bardzo lekkie, sztywne i chronią delikatne artykuły spożywcze przed deformacją. Stosowane są do wypieku i pakowania wyrobów mięsnych, cukierniczych itp....
Drewniana foremka do wypieku pasztetów, chleba i ciast to nowoczesne,wyjątkowo trwałe i wyróżniające się opakowanie z łuszczki drzewnej. Rekomendowane do pieczenia w temperaturze max. 220 stopni C. Foremka wyścielona jest papierem silikonowym, który nie przepuszcza wilgoci. Wymiary: 180mm x 115mm x 60 mm ...
JELITA WIEPRZOWE – spośród całego asortymentu pozyskiwanych jelit wieprzowych, najszersze zastosowanie w przemyśle mięsnym mają: jelita cienkie, okrężnice, jelita proste, krzyżówki i żołądki. Każde jelito charakteryzuje się swoimi właściwościami, które wykorzystywane są przy produkcji różnych gatunków kiełbasy. ...
Naturalny smak potraw podkreśla aromatyczna kompozycja starannie wyselekcjonowanych warzyw, którą można znależć w opakowaniu Kucharka - Smak Natury. Z Kucharkiem przygotowanie przypraw jest niezwykle łatwe, wygodne i szybkie a smak naturalnie doskonały....