EMULGATOR LEBERGOLD PREPARAT WSPOMAGAJĄCY PRODUKCJĘ PASZTETOWEJ I PASZTETÓW
- Dodaj recenzję:
-
Dostępność:
produkt dostępny
-
Historia ceny
Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 45,81 zł brutto
- szt.
- 48,39 zł
Emulgator do pasztetowej i pasztetów, nadaje smarowność, pozwala na uzyskanie i zachowanie koloru oraz dzięki stabilizowaniu gospodarki tłuszczowej zapobiega odkładaniu się tłuszczu. Stabilna emulsja ogranicza ubytek wagowy, a znajdujący się w mieszance polepszacz świeżości przedłuża okres magazynowania i trwałości produktu. Dodatkowo zawiera aromat cebuli podpalanej.
Dozowanie: 10 g na 1 kg masy, posypywać na sucho sparzone wstępnie kawałki mięsa i słoniny, sól peklowniczą dodawać jak zwykle; optymalna temperatura tworzenia emulsji wynosi +35 st.C do +40 st.C
Informacje o bezpieczeństwie produktu Informacje o producencie
Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.